Er zijn gelukkig vele particulieren en bedrijven die Stichting Vrienden Onderwijs aan Hoogbegaafden in het Gooi een warm hart toedragen. Giften kunnen los en eenmalig zijn of een structureel karakter hebben. Structurele ondersteuning kan door onze ANBI status onder bepaalde voorwaarden van de inkomstenbelasting worden afgetrokken.

Er zijn verschillende manieren waarop u ons kunt ondersteunen:

 

Eenmalige giften

Er meerdere mogelijkheden om een gift aan de stichting te doen. Als u eenmalig een los bedrag wil overmaken dan kunt u het bedrag overboeken op onze bankrekening 152256334 ten name van Stichting Vrienden Onderwijs aan Hoogbegaafden in het Gooi te Huizen, graag onder vermelding van ‘eenmalige gift’. Ook kleine bedragen zijn van harte welkom: iedere euro helpt!

 

Structurele ondersteuning

Indien u Stichting VOHG over een langere periode wil ondersteunen dan zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt natuurlijk meerdere keren een bedrag op onze bankrekening storten, maar gezien onze ANBI status is schenken via een notariële akte belastingtechnisch een zeer interessante mogelijkheid. Neemt u contact met ons op als u hier gebruik van wilt maken.

 

Sponsoring

Als bedrijf kunt u ons ook sponsoren op verschillende manier en niet alleen financieel. Denk hierbij aan:

  • een eenmalige donatie of een structurele financiële bijdrage;
  • beschikbaar stellen van apparatuur, gereedschap en/of verbruiksmaterialen;
  • beschikbaar stellen van vakkennis door het verzorgen van gastlessen of leerstoel op school;
  • beschikbaar stellen van faciliteiten op locatie van uw bedrijf of organisatie.

Bedrijven die belangstelling hebben voor één van de genoemde vormen van sponsoring kunnen contact opnemen met sponsoring@vohg.nl.

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks geld doneren op: Bankrekeningnummer: NL25RABO0152256334 t.n.v. St. VOHG, Rabobank Huizen

KvK: 32157591 (download 2013mrt05 KvK )

RSIN: 821162652

Share