U koopt vast wel eens producten via het internet. Wist u dat u met uw aankopen de stichting VOHG kunt steunen? Als u via onze website uw bestellingen bij de onderstaande webwinkels plaatst, dan ontvangt VOHG een deel van de omzet. Dit kan flink oplopen als u vaker iets online koopt.

Het enige dat u hoeft te doen is via onze website naar de webwinkel gaan. Klink hiervoor op de banner of het plaatje hieronder en ga naar de desbetreffende webwinkel. Op de webwinkel zelf bestelt en betaalt u het product zoals u dat altijd doet (wat een ander product mag zijn als in de onderstaande banner mee wordt geadverteerd). U betaalt gewoon dezefde prijs die u normaal zou betalen, alleen krijgt VOHG een commissie voor het aanbrengen van een klant. En deze commissie wordt volledig gebruikt ter ondersteuning van het onderwijs van de hoogbegaafde kinderen.

Laat dus iedereen die u kent meehelpen de omzet via onze website zo hoog mogelijk te maken!

We hebben ook afspraken met notaris Prinsze en Topkantoor kantoorartikelen. Zij dragen een deel van de omzet die via ons binnenkomt af aan het VOHG. Kijk op onze sponsoren pagina voor meer informatie.

Cool to school 2016     TicketVeiling Sauna en Wellness    

       

      

VOHG heeft met een aantal webshops individuele afspraken gemaakt over sponsoring. De links naar deze webshops staan hierboven. Daarnaast krijgt de VOHG een commissie indien bij een webshop wordt besteld die is aangesloten bij Sponsorkliks. Deze commissie is lager dan indien VOHG rechtsreeks een afspraak over commissie heeft gemaakt. Dus, voor bestellingen via Bol.com, Ticketveiling, Squla, Bart Smit, Hema, Intertoys, Gaslicht.com, Momondo en Blokker graag de hierboven genoemde links gebruiken.

Share